Sărbătorește Revelionul cu stil la Caboo: Detalii Eveniment și Rezervări

Începe Anul Nou cu Stil la Petrecerea de Revelion de la Caboo

Duminică, 31 decembrie, vă așteptăm cu brațele deschise la cea mai strălucitoare petrecere de Revelion din București. Artiști de renume, inclusiv Florin Grigore & Star Music Band, Valentina Macarie, Giulia și Lavinia Ioana, precum și DJ profesioniști, vă vor asigura că această noapte va fi una memorabilă.

All Inclusive: Delicii Culinare și Băuturi Răcoritoare

La Caboo Events, nu doar muzica bună vă așteaptă, ci și un ospăț festiv All Inclusive. Bucătarii noștri talentați vă vor încânta cu preparate culinare alese și o selecție variată de băuturi. Știm că Revelionul este o noapte specială și merită să fie sărbătorit în stil grandios.

Spectacole și Premii Surpriză

În timpul petrecerii, veți avea parte de momente artistice impresionante, dansatori profesioniști și un spectacol de lumini arhitecturale care vor da viață atmosferei. Nu uitați să vă înscrieți pentru premiile surpriză care vă așteaptă – dorim să facem această noapte cu adevărat memorabilă pentru clienții noștri.

Localizare Pitorească pe Malul Lacului Pantelimon

Toate acestea vor avea loc la Caboo Events, Restaurant & Garden, un restaurant cu cea mai mare terasă de-a lungul malului Lacului Pantelimon.

Detalii Eveniment

  • Locație: Caboo Events, Restaurant & Garden
  • Adresă: Str. Torentului 17-19, sector 2, București
  • Data: Duminică, 31 decembrie, începând cu ora 21:00

Pentru rezervări, sunați la +40 799 922 266 sau trimiteți un email la rezervari@caboo.ro.

Prețuri Bilete

Prețul biletelor pentru această experiență de Revelion de neuitat este de 590 lei per persoană.

Vă rugăm să rețineți că Caboo Events, Restaurant & Garden își rezervă dreptul de a selecta clienții în funcție de capacitatea locației și lista de rezervări.

Parcare Gratuită și Îngrijită pentru O Noapte Sigură

La Caboo Events, ne gândim la toate detaliile pentru a vă oferi o experiență memorabilă de Revelion. Astfel, vă asigurăm că veți avea acces la parcare privată gratuită și sigură, astfel încât să vă puteți lăsa mașina până în ziua următoare, fără nicio grijă. Astfel, vă puteți bucura de petrecerea Revelionului în voie și puteți sărbători fără niciun stres.

Împreună în Noaptea de Revelion

Ia-ți gașca de prieteni și pregătește-te pentru o noapte de neuitat în noaptea dintre ani. Te așteptăm cu drag la petrecerea de Revelion din Sectorul 2!

    Lasă un comentariu