Caboo Restaurant & Garden – Oferind Experiențe Culinare și Evenimente Unice în București

La Caboo Restaurant & Garden, suntem mândri să oferim mai mult decât o simplă masă. Suntem creatori de experiențe culinare și evenimente unice în inima Bucureștiului. Cu o reputație solidă în domeniul organizării de evenimente și un meniu diversificat, ne dedicăm să vă aducem momente de bucurie și amintiri de neuitat.
Experiența noastră culinară începe cu meniul nostru variat, care cuprinde preparate cu specific internațional și românesc. Bucătarii noștri pregătesc fiecare preparat cu grijă și pasiune pentru a vă oferi gustul autentic și aromele deosebite. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mese relaxante într-un cadru elegant sau doriți să sărbătoriți ocazii speciale, meniul nostru variat vă va impresiona.
Pizza noastră, cu blat subțire și ingrediente proaspete, este una dintre specialitățile noastre. “Pizza Caboo” cu gorgonzola și prosciutto crudo sau “Pizza Margherita” cu sos de roșii și mozzarella sunt doar două dintre opțiunile delicioase pe care le puteți savura. Pregătite în cuptor pe lemne, aceste pizza au un gust autentic și o crocantă inconfundabilă.
Pentru iubitorii de paste și risotto-uri, meniul nostru oferă opțiuni diverse. “Spaghetti Carbonara” cu ouă, bacon și parmezan este o alegere clasică, în timp ce “Risotto cu Gorgonzola” vă va răsfăța cu aromele sale bogate și textura cremoasă. Ingredientele proaspete și atenția la detalii sunt secretele noastre pentru preparatele cu paste și risotto-uri.
Preparatele cu pește și fructe de mare de la Caboo Restaurant & Garden sunt o adevărată încântare pentru papilele gustative. “File de Somon la Plită” este pregătit cu măiestrie pentru a vă oferi o experiență culinară de neuitat. Dacă doriți să explorați arome mai exotice, “Tocănița din Fructe de Mare” vă va cuceri cu siguranță.
Pentru cei care preferă carne, burgerii noștri sunt o alegere excelentă. “Burger Caboo” cu ingrediente proaspete și sosuri savuroase este o delicatesă pentru iubitorii de carne. Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai ușoare, “Burger de Pui” vă va satisface pofta.
În plus față de meniul nostru divers, ne specializăm și în organizarea evenimentelor. Avem trei săli cu capacități diferite pentru a găzdui evenimente de orice dimensiune. Salonul Emerald este potrivit pentru evenimente mai mici, în timp ce Salonul Sidef și Salonul Coral pot găzdui evenimente mai mari. Cu o echipă experimentată la dispoziție, suntem pregătiți să vă ajutăm să planificați și să organizați un eveniment personalizat, de la nunți și botezuri la petreceri corporate și întâlniri de afaceri.
Indiferent dacă sunteți în căutarea unei cine romantice în doi sau planificați să sărbătoriți ocazii speciale alături de prieteni și familie, Caboo Restaurant & Garden vă așteaptă cu brațele deschise. Ne bucurăm să vă oferim experiențe culinare autentice și evenimente de neuitat în inima Bucureștiului. Veniți să ne vizitați și să creați amintiri de neuitat alături de noi.

Lasă un comentariu