Caboo Restaurant & Garden – Locul Ideal pentru Evenimente în Sectorul 2, București

Dacă sunteți în căutarea unui loc special pentru evenimente în Sectorul 2 din București, Caboo Restaurant & Garden este alegerea perfectă. Cu 16 ani de experiență în organizarea evenimentelor, suntem dedicați să facem ca momentele importante din viața dvs. să fie cu adevărat memorabile.
Organizarea unui eveniment este o sarcină complexă și necesită multă planificare și atenție la detalii. La Caboo Restaurant & Garden, ne-am specializat în organizarea unei game variate de evenimente, de la nunți și botezuri la petreceri corporate și întâlniri de afaceri. Cu o echipă experimentată și pasionată, vă putem ajuta să vă transformați visurile în realitate.
Oferim o varietate de spații pentru evenimente, inclusiv săli frumos decorate și o terasă minunată, potrivită pentru evenimente în aer liber în sezonul potrivit. Cu o capacitate de până la 300 de persoane, terasa noastră este locul ideal pentru evenimente muzicale, petreceri corporate sau tematice. Oferim și o scenă pentru divertisment live, un loc de joacă generos pentru copii și parcare privată pentru a asigura confortul și comoditatea oaspeților dvs.
Organizarea evenimentelor este o misiune care implică multă planificare și coordonare, iar la Caboo Restaurant & Garden, suntem aici pentru a face toate acestea pentru dvs. Cu bucătari profesioniști la dispoziție, suntem gata să vă impresionăm oaspeții cu un meniu adaptat tipului de eveniment. Pregătirile pentru ziua specială nu trebuie să vă îngrijoreze. Lăsați organizarea evenimentului în seama profesioniștilor noștri, iar dvs. vă puteți relaxa și să vă bucurați de momentele speciale.
Pentru o experiență completă și plină de gust, meniul nostru variat este la dispoziția dvs. Caboo Restaurant & Garden vă oferă o gamă largă de preparate cu specific internațional și românesc, proaspăt pregătite de bucătarii noștri cu o pasiune pentru arta culinară. Fie că doriți pizza cu blat subțire și ingrediente proaspete sau paste și risotto-uri pregătite cu atenție la detalii, meniul nostru vă va satisface cu siguranță pofta. Pentru cei care preferă preparatele cu pește și fructe de mare, avem opțiuni delicioase, precum file de somon la plită sau tocaniță din fructe de mare.
Pentru evenimentele deosebite, vă stăm la dispoziție cu trei săli cu capacități diferite. Salonul Emerald poate găzdui aproximativ 30 de persoane, Salonul Sidef este potrivit pentru aproximativ 120 de persoane, iar Salonul Coral este ideal pentru evenimente mai mari, cu o capacitate de aproximativ 200 de persoane. Astfel, indiferent de dimensiunea evenimentului dvs., vă putem oferi spațiul potrivit.
În plus, pentru a vă personaliza experiența la Caboo Restaurant & Garden, avem și opțiuni extra pentru meniu, astfel încât să vă puteți crea propriul meniu personalizat. Puteți adăuga ingredientele preferate pentru a face din fiecare preparat o adevărată operă de artă culinară. Sosuri, brânzeturi și opțiuni de toppings sunt disponibile pentru a adăuga o notă distinctă preparatelor dvs.
În concluzie, Caboo Restaurant & Garden este locul unde evenimentele devin experiențe de neuitat. Cu o echipă dedicată, un mediu prietenos și un meniu variat, suntem aici pentru a vă ajuta să sărbătoriți momentele importante din viața dvs. în stilul nostru unic.

Lasă un comentariu